Sam & Jayne

De huisgenoten van mijn vriendin, Sam en Jayne, zijn op de penning, en daar is niets mis mee. Jayne komt uit een arme, ietwat racistische arbeidersfamilie. Ze is klein, slank, en bovengemiddeld knap, met een piercing door haar bovenlip. Sam komt uit Kent, zijn familie is rijk. Hij lijkt, zoals alle Engelsen, op Wayne Rooney.

Laatst kwamen Sam en Jayne thuis, ze hadden boodschappen gedaan. Tijdens het uitpakken van de boodschappen zei Sam terloops tegen Jayne: ‘ik krijg nog £ 2,15 van je’. Daarna begon hij de eieren, die hij net had gekocht, te tellen. Als ze samen studeren, dan zit Sam aan tafel, wat hij ‘zijn bureau’ noemt. Jayne maakt haar huiswerk op het bed, maar ze noemt het niet ‘haar bed’.

Sam heeft een elektrische tandenborstel met een blauw ringetje. Toen ik op een avond mijn tanden aan het poetsen was, kon ik het niet laten, en opende de houder van de elektrische tandenborstel. Daarin stonden drie ongebruikte, nieuwe opzetstukjes. Alledrie de opzetstukjes waren voorzien van een blauw ringetje. Jayne poetst haar tanden met de hand.

[singlepic id=90 w=320 h=240 float=]

Mijn vriendin en ik fantaseren erover om Jayne hele luxe cadeautjes te sturen, mooi ingepakt en zonder afzender, maar ik betwijfel of we het gaan doen. Ik denk dat ze gelukkig zijn.